Yatırımlarınıza Işık Tutacak 3 Finans Kaynağı

  • In Kobi
  • Mart 28, 2024
Yatırımlarınıza Işık Tutacak 3 Finans Kaynağı

Yatırımcılara ışık tutacak bu yeni kaynaklar, Rekabetçi Sektörler Programı, Avrupa Birliği fonları ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın hibe fonları olmak üzere üç harika fırsattan oluşuyor. Rekabetçi Sektörler Programı Bütçesi 405 milyon olan Rekabetçi Sektörler Programı’nda hedef yeni dönemde imalat sanayinde dönüşüm, hizmetler ve yaratıcı endüstriler, Ar-Ge çalışmalar, teknoloji transferi ve ticarileşmeyi geliştirmektir. Bilim, Sanayi

Yatırımcılara ışık tutacak bu yeni kaynaklar, Rekabetçi Sektörler Programı, Avrupa Birliği fonları ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın hibe fonları olmak üzere üç harika fırsattan oluşuyor.

Rekabetçi Sektörler Programı
Bütçesi 405 milyon olan Rekabetçi Sektörler Programı’nda hedef yeni dönemde imalat sanayinde dönüşüm, hizmetler ve yaratıcı endüstriler, Ar-Ge çalışmalar, teknoloji transferi ve ticarileşmeyi geliştirmektir.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Hibe Fonları
Teknolojiye özel olan bu hibe destekleri üniversite ve yüksek lisans öğrencilerine hitap etmektedir. Yürürlükte halen kullanılan bu programla tekno girişimcilere projelerinin ticarete dökülmesi için eğitim, rehberlik ve 100 Bin Lira sermaye sağlanıyor. 1800’den fazla girişimcinin yararlandığı bu destekler için hâlâ zamanınız var.

Avrupa Birliği Fonları
Avrupa Birliği’ne üye ve aday ülkeler arasında farklı alanlarda iş birliğini geliştirmek amacıyla yürütülen Horizon 2020 Programı, geleceğin teknoloji sektöründe uluslararası ortaklıklarla yol göstermek amacıyla, KOBİ ve girişimcilere destek olmaktadır. “Araştırma ve İnovasyon” başlıklı inovatif projelerin hayata geçmesi için 60 milyar avroluk bir fon ayrılmıştır. Uzmanlara göre Türk KOBİ’lerinin proje kalitesi ne kadar yüksek olursa, ayrılan fondan o kadar fazla hibe alması mümkündür.

Proje kalitesi, belirleyici ve seçici bir fonksiyondur. Yıl bitmeden bu hibe desteklerinden yararlanmak için sağlam teferruatlı bir proje ile fırsatları sizler de yakalayabilirsiniz. Devlet destekleri, Devlet Hibeleri, Devlet Teşvikleri ve KOBİ’lere yönelik tüm hibe teşvik destek programlarını Kobi-Line hizmetleri ve ayrıcalığıyla takip edebilir ve işletmenize fayda sağlayabilirsiniz. Proje kültürünün yaygınlaştırılması ve geliştirilmesine yönelik atılımlar yapan Kobiline, geleceğin güçlü Türkiye’si için çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

Kaynak: Kobi-Line

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Diğer Yazılarımız