Dünya Devinden “Uluslararası Platformda Katma Değerli En İyi Distribütör” Ödülü DepoNet’e Verildi

Dünya Devinden “Uluslararası Platformda Katma Değerli En İyi Distribütör” Ödülü DepoNet’e Verildi

Ağ cihazları, ağ güvenlik ürünleri ve bulut masaüstü çözümlerinin Ar-Ge, tasarım ve satışını yürütmekte olan Çin’li Ruijie Networks Co., uluslararası çapta yaptığı 2022 yılı değerlendirmesinde “Uluslararası Platformda Katma Değerli En İyi Distribütör” ödülüne DepoNet’i layık gördü. Ruijie’nin üst düzey yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Ruijie İş Ortakları Zirvesi bu yıl İstanbul’da, Wow Otel’de gerçekleştirildi. Birçok ülkeden

Ağ cihazları, ağ güvenlik ürünleri ve bulut masaüstü çözümlerinin Ar-Ge, tasarım ve satışını yürütmekte olan Çin’li Ruijie Networks Co., uluslararası çapta yaptığı 2022 yılı değerlendirmesinde “Uluslararası Platformda Katma Değerli En İyi Distribütör” ödülüne DepoNet’i layık gördü.

Ruijie’nin üst düzey yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Ruijie İş Ortakları Zirvesi bu yıl İstanbul’da, Wow Otel’de gerçekleştirildi.

Birçok ülkeden teknoloji şirketlerinin katıldığı 2023 etkinliğinin açılışında çeşitli kategorilerde ödüller dağıtıldı. DepoNet’in Ruijie’nin geliştirdiği çözümleri ve ürünleri Türkiye’ye getirmesinin yanısıra; Ankara’da Başkent Üniversitesi’nde bir Ruijie laboratuvarının kurulmasına öncülük etmesi firmanın “Uluslararası Platformda Katma Değerli En İyi Distribütör” ödülünü 2023 yılında almasına katkı sağladı.

DepoNet Şirket Ortaklarından Ender Kefoğlu ve Şirket Müdürü Gamza Can “Uluslararası Platformda Katma Değerli En İyi Distribütör” ödülünü Ruijie Başkan Yardımcısı Patrick Zhu’nun elinden alırken katılımcılardan büyük alkış aldı.

Ödülü Türkiye’ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ender Kefoğlu yaptığı konuşmada, markayı başlangıçta kabul ettirmekte yaşadıkları zorluklardan bahsettikten sonra bu zorlukları nasıl yendiklerini anlattı. Ruijie’nin fuaye alanında sergilemekte olduğu yüzlerce yeni ürüne dikkat çekerek geleceğin son derece ümit verici olduğunu ifade etti.

Kobiden Haberler
ADMINISTRATOR
PROFILE

Diğer Yazılarımız

Son Yazılar

Editör Seçimleri