Kreş Açacaklara Müjde!

Kreş Açacaklara Müjde!

Yeni yılda kreş ve gündüz bakımevine yatırım yapmak isteyenler hükümet tarafından sağlanacak olan vergi desteğinden faydalanabilecek. Asgari 500 Bin TL ve üzeri yatırımlar, teşvik belgesi ile devlet desteği alabilecek. Konuya istinaden bakanlığın yaptığı açıklamaya göre yeni yılda kreş ve gündüz bakımevi açmak ve bu sektörde yatırım yapmak isteyenler, fırsat niteliğindeki bu desteklerden yararlanabilecek. 0-24 aylık

Yeni yılda kreş ve gündüz bakımevine yatırım yapmak isteyenler hükümet tarafından sağlanacak olan vergi desteğinden faydalanabilecek. Asgari 500 Bin TL ve üzeri yatırımlar, teşvik belgesi ile devlet desteği alabilecek.

Konuya istinaden bakanlığın yaptığı açıklamaya göre yeni yılda kreş ve gündüz bakımevi açmak ve bu sektörde yatırım yapmak isteyenler, fırsat niteliğindeki bu desteklerden yararlanabilecek. 0-24 aylık çocuklara hizmet veren kreşler, 25+66 aylık çocuklara hizmet veren gündüz bakımevleri 5 yıl boyunca gelir vergisinden muaf tutulacak.

Yetkililer, yönetmelikteki şartlara uygunluğu hususunda destek almak isteyenlerin belgelerini titizlikle hazırlaması gerektiğinin altını çizerek, kuruluşa çocuk kabulünün ancak Açılış İzin Belgesi düzenlendikten sonra başlayacağını belirtti.

Kobiden Haberler
ADMINISTRATOR
PROFILE

Diğer Yazılarımız