Yeni Yılda 5 Milyar Bütçe Ayrıldı!

  • In Kobi
  • Mart 28, 2024
Yeni Yılda 5 Milyar Bütçe Ayrıldı!

2017’de KOBİ’lere 5 Milyar Finansman Müjdesi! KOBİ’lere yeni yılda, 9 farklı program kapsamında milyarlarca liralık destek sağlanacak. Bu olaya istinaden 2016 yılında 991 milyon lira olan KOBİ’lere destek bütçesi 2017 yılı itibariyle 1.1 milyar lira olarak belirlendi. Yine yıl boyunca ekonomi gidişatına göre bütçede artış politikasına geçilmesi mümkün.   Bu Destekler İlaç Gibi Geliyor! Devlet

2017’de KOBİ’lere 5 Milyar Finansman Müjdesi!
KOBİ’lere yeni yılda, 9 farklı program kapsamında milyarlarca liralık destek sağlanacak. Bu olaya istinaden 2016 yılında 991 milyon lira olan KOBİ’lere destek bütçesi 2017 yılı itibariyle 1.1 milyar lira olarak belirlendi. Yine yıl boyunca ekonomi gidişatına göre bütçede artış politikasına geçilmesi mümkün.

 

Bu Destekler İlaç Gibi Geliyor!
Devlet destekleri ile on binlerce girişimci kendi işletmesini kurarken, üç yıl boyunca izlenen süreçte neredeyse %5’ lik bir kısım harici geriye kalan diğer tüm işletmeler kendi ayakları üzerinde durmaya devam ediyor. Siz de yeni yılda kendi işinizin patronu olarak ve devlet desteklerinden faydalanarak işletmenizi geliştirebilirsiniz.
Kaynak: Kobi-Line

Kobiden Haberler
ADMINISTRATOR
PROFILE

Diğer Yazılarımız