Yüksek Standartlarda Dayanıklılık, Hafiflik ve Üstün Performans

  • In Kobi
  • Mart 28, 2024

Dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinden ASUS’un, profesyoneller  için tasarladığı ASUSPRO serisi  BU203  dizüstü bilgisayarlar, şık ve hafif tasarımı, yüksek standartta dayanıklılık ve performansı ile özellikle ofis dışında , hareket halinde çalışması gereken, sık seyahat eden  kurumsal kullanıcılar için tasarlandı. MIL-STD 810G askeri sağlamlık standartına sahip ASUSPRO BU203,  bir dizi zorlu ASUS testinden de başarı ile

Dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinden ASUS’un, profesyoneller  için tasarladığı ASUSPRO serisi  BU203  dizüstü bilgisayarlar, şık ve hafif tasarımı, yüksek standartta dayanıklılık ve performansı ile özellikle ofis dışında , hareket halinde çalışması gereken, sık seyahat eden  kurumsal kullanıcılar için tasarlandı.
MIL-STD 810G askeri sağlamlık standartına sahip ASUSPRO BU203,  bir dizi zorlu ASUS testinden de başarı ile geçmiştir. Ürün, daha güçlü menteşesi ile standart dizüstü bilgisayarlarla mukayese edildiğinde 20.000 kez daha fazla açılıp kapanır, basınca %20 daha dayanıklıdır ve standart dizüstü bilgisayarlara göre 2 kat daha fazla  yüksekten düştüğünde bile zarar görmez. Skylake 15W (IntelR Core™ i3/i5/i7) İşlemci ve vPro (isteğe bağlı) ile donatılan dizüstü bilgisayar, 16 GB’lık diğer bilgisayarların aksine 20 GB’a yükseltilebilen belleği sayesinde IT yatırımlarınız için daha yüksek yatırım getirisi elde etmenize olanak sağlar. 3 hücreli 49W değiştirilebilir Li-Polimer bataryası, özellikle ofis dışında ya da seyahatte iken rahatça çalışabilmeniz için  8 saatlik pil ömrüne sahiptir.
  İş hayatındaki diğer önemli noktalardan biri olan veri güvenliği, ASUSPRO BU203’de birkaç farklı yöntemle güvence altına alınır, IntelR vPro işlemcisi sayesinde, IT personeli sorunlarınızı uzaktan belirler ve onarabilir ,parmak  izi tarama özelliği ise kullanıcı haricindeki kişilerin verilere ulaşımını engeller ve  oturum açma süresini kısaltır,  ürünün  BIOS’unda yerleşik olarak bulunan Absolute Persistence modülü, Absolute Computrace güvenliğinden faydalanmanızı  sağlar. TPM modülü (Trusted Platform Module)  (isteğe bağlı) ise  verileri şifreleyen, anakarta entegre bir donanım yongasıdır. Hassas bilgilere ulaşmak için parola ve şifreleme anahtarlarını ele geçirmeye çalışan yetkisiz kişilerin oluşturduğu riskleri en aza indirir. Akıllı kart okuyucu ise veri depolama ve uygulama işlemleri için kullanıcıların doğru biçimde belirlenmesini ve kimliklerinin doğrulanmasını sağlar.
 Tüm bu özelliklerin yanı sıra ASUSPRO BU203, tam boy aydınlatmalı klavyesi, ergonomik SensePoint ve düğme tasarımları, smart gesture desteği ve Win10 Cortana kişisel asistan özelliği  sayesinde kullanıcılara keyifli bir kullanım deneyimi sunar .
ASUSPRO BU203 kullanımınızı kolaylaştıracak bir dizi özelliğe de sahiptir. Ofis dışındayken dizüstü bilgisayarınız ile ilgili problemleri kolayca halledebilmeniz için ürünün arkasında bulunan servis kapağı bir tornavida ile açılır , bu sayede karşılaştığınız sorunları kolayca çözümleyebilirsiniz. ASUSPRO Docking Station sayesinde çevre birimlerini, güç kablosu ve adaptörleri kolayca takıp çıkarabilirsiniz , USB 3.0 ile hızlı şarj olan ürün , kullanımınız için hep hazır bekler, Wake-on-LAN ve Wake-on-WLAN desteği sayesinde MIS’in uzaktan uyanmasını, açılmasını, LAN veya kablosuz LAN aracılığıyla bekleme modundan çıkmasını destekler.Tüm bu özellikleri nasıl yönetirim diye düşünmeyin ASUS Business Manager yazılımı ile dizüstü bilgisayarınızın tüm özelliklerini kolayca yönetebilirsiniz.
ASUSPRO İş Geliştirme Müdürü  Tolga Özdil “Günümüzde çalışma şartları çok değişti artık bir çok çalışan sıkça seyahat ediyor ya da ofis dışında toplantıdan toplantıya gidiyor,  BU203 özellikle  bu kullanıcıların en rahat şekilde çalışması için gereken ihtiyaçları en ince detayına kadar düşünülerek tasarlandı, her şeyden önce sağlamlık ve veri güvenliği  konusunda son derece iddialı olan ürün , performansı ve kullanımı kolaylaştıran özellikleriyle , alışılmış ürünlerden çok farklı. “ dedi
 ASUSPRO BU203  dizüstü bilgisayarlar yetkili ASUS dağıtıcıları tarafından 3 yıl sınırlı garanti ile satışa sunulmaktadır.
 
Teknik Özellikler
·         İşlemci
Intel® Core™ i7 6500U işlemci
Intel® Core™ i5 6200U işlemci

Intel® Core™ i3 6100U işlemci
Intel® Core™ i7 6600U/Intel vPro CPU işlemci
Intel® Core™ i5 6300U/Intel vPro CPU işlemci
·         İşletim Sistemi
Windows 10 Home
Windows 10 Pro
Windows 7 Professional , 64bit (available through downgrade rights from Windows 10 Pro)
DOS
·         Yonga Seti
Integrated Intel® CPU
·         Bellek
4 GB DDR4 2133MHz SDRAM Onboard Memory, 1 x SO-DIMM socket for expansion, up to 20 GB SDRAM
·         Ekran
12.5\” (16:9) LED backlit FHD (1920×1080) Anit-Glaire Panel with 45% NTSC
With WideView Technology
·         Grafik
Integrated Intel HD Graphics 520
·         Depolama
Solid State Drives:
128GB/256GB/512GB SATA3 M.2 SSD
·         Klavye
Illuminated Chiclet Keyboard
·         Kart Okuyucu
Multi-format card reader (SD/SDHC/SDXC)
·         WebCam
HD 720p CMOS modül
·         Network
Wi-Fi
Integrated 802.11a/b/g/n/ac(2×2) (WIDI Support)
Integrated 802.11 AC
10/100/1000 Base T
3G/4G LTE
Bluetooth
Built-in Bluetooth V4.1
·         Arayüz
1 x Microphone-in/Headphone-out jack
3 x USB 3.0 portu
1 x VGA port
1 x RJ45 LAN
1 x mini Display Port
1 x SD kart okuyucu
1 x Smart Card
1X AC adaptör girişi
1 x Fingerprint
·         Ses
Built-in Stereo 1.5 W Hoparlör ve mikrofon dizisi
·         Pil
3 Cells 49 Whrs Polymer Pil
·         Güç Adaptörü
Çıkış :
19 Volt adaptör (3.42 Amper), 65 W
Plug Type :ø4.5 (mm)
Giriş :
100 -240 V AC, 50/60 Hz evrensel
·         Boyutlar
310 x 215 x 12.9 ~20.6 mm (E x B x Y)
·         Ağırlık
1.37 kg (pil ile)
·         Güvenlik
Kensington kilidi
BIOS Şifreleme
HDD Şifreleme
TPM (Trusted Platform Module)
Finger Print Reader
·         Sertifikalar
UL, TUV, CE Marking Compliance, FCC Compliance, BSMI, Australia C-TICK / NZ A-Tick Compliance, CCC, GOST-R, CB, EPEAT, Energy star, IDA, WEEE, Erp 2013, RoHS

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Diğer Yazılarımız