TTNET Kobi'lere Teknolojiyle buluşturacak

Türkiye’nin internet şirketi TTNET dijital dünyadaki yeniliklerine bir yenisini daha ekledi.

SEKTÖRDEN Hit: 1450 / Yorum: 0 / 11 Ağustos 2014 17:57
TTNET Kobi'lere Teknolojiyle buluşturacak
-A +A

İşletmelerin iş süreçlerini internet üzerinden 7/24, hızlı ve verimli biçimde yönetebilecekleri bulut bilişim çözümleri ile TTNET, 14 farklı kategorideki 90’a yakın teknoloji uygulamasının yer aldığı yazılım mağazası PlusClouds’u müşterilerine sunmaya başladı. E-fatura Platformu, kurumsal kaynak planlaması (ERP) çözümü Netsis ve online toplantı servisi Toplante de TTNET’in sunduğu diğer bulut teknolojisi çözümleri arasında yer alıyor. TTNET’in yeni bulut bilişim çözümlerinin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaya, dijital dünyadaki liderliklerini bulut bilişim teknolojisi çözümleriyle devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi. Kaya, ekonominin büyümesinde ve ülkenin kalkınmasında önemli bir yere sahip tüm kurumların altyapı ve donanım masrafı yapmadan, “kirala ve öde” modeli ile ihtiyaç duydukları yazılımları bulut teknolojisi üzerinden kullanarak maliyet avantajı sağlayacaklarını, verimliliklerini artırarak, iş süreçlerini kolaylaştıracaklarını kaydetti.

Dijital dünyadaki liderliklerini başta KOBİ’ler olmak üzere tüm işletmelere avantaj sağlayacak bulut bilişim teknolojisi çözümleriyle devam ettirmeyi hedeflediklerini belirten Kaya, “Hız ve verimlilik sağlayan, maliyet avantajı sunan bulut bilişim çözümlerini, kurumsal müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz” dedi.

Kaya, her biri kendi alanında lider konumdaki yerli bulut bilişim çözümleri ile kurumsal müşterilere değer katmayı, onlara rekabet avantajı sağlamayı ve dünyaya açılmalarına destek olmayı hedeflediklerini vurgulayarak, “İş ortaklarımızla birlikte, farklı sektörlere yönelik çözümleri buluta taşıyarak, kurumsal müşterilerimizi en ileri teknolojilerle buluşturmaya devam edeceğiz. Özellikle yazılıma tarafına odaklanarak, TTNET’in kapılarını girişimcilere ve iş ortaklarına açarak, bulut bilişim çözümlerimizi zenginleştireceğiz” diye konuştu.

e-fatura hizmeti

PlusClouds yazılım mağazası ile KOBİ’ler, 14 farklı ürün kategorisi altında yaklaşık 90 uygulamanın arasından ihtiyaç duydukları bulut bilişim tabanlı yazılım çözümlerini “kullandığın kadar öde” modeli ile avantajlı olarak satın alabiliyor. PlusClouds Yazılım Mağazası, hukuk, kamu, IT, eğitim, sağlık, ticaret gibi birçok farklı sektöre yönelik özelleştirilmiş yazılımlara ev sahipliği yapıyor. TTNET’in iş ortağı İzibiz ile geliştirdiği e-fatura portal çözümü ile 2014 Nisan ayı itibarı ile e-fatura zorunluluğu getirilen kurumlara, e-fatura portalı üzerinden hizmet verilmesi hedefleniyor.

Netsis ERP servisi, KOBİ’lerin tüm iş süreçlerini internet üzerinden 7/24, hızlı ve verimli biçimde yönetebilecekleri bir iş çözümü olarak TTNET kurumsal bulut bilişimi çözümleri arasında yer alıyor. Bulut bilişim teknolojisi üzerinden hizmet sunacak bir diğer TTNET hizmeti olan Toplante, şirketlere zaman ve mekan kısıtlaması olmadan internet üzerinden toplantı yapabilme imkanı sağlıyor. TTNET İş Geliştirme Direktörü Özlen Tanrıverdi ve TTNET Kurumsal Pazarlama ve Satış Departman Müdürü Ahmet Çalık da toplantıda, TTNET’in bulut çözümleriyle ilgili bilgi verdi.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları