Bakan Berat Albayrak’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde önemli mesajlar!

  • In Kobi
  • Mart 28, 2024
Bakan Berat Albayrak’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde önemli mesajlar!

Bakan Albayrak, \”Türkiye’de cesur, özgüvenli ve girişimci kadınlar engel tanımadan üretime katılıyorlar ve katma değer üretiyorlar. Gelecek nesillere, çocuklarımıza miras olarak bırakma hayali kurduğumuz geleceğin Türkiyesine, kadınıyla, erkeğiyle 82 milyon, hep bir arada sırt sırta omuz omuza vererek ulaşabiliriz\” dedi.Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) ve Borsa İstanbul işbirliğinde 8

Bakan Albayrak, \”Türkiye’de cesur, özgüvenli ve girişimci kadınlar engel tanımadan üretime katılıyorlar ve katma değer üretiyorlar. Gelecek nesillere, çocuklarımıza miras olarak bırakma hayali kurduğumuz geleceğin Türkiyesine, kadınıyla, erkeğiyle 82 milyon, hep bir arada sırt sırta omuz omuza vererek ulaşabiliriz\” dedi.Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) ve Borsa İstanbul işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ‘Kadın Erkek Eşitliği’ için düzenlenen törende açıklamalarda bulundu.

Bakan Albayrak’ın konuşmasından satırbaşları;

Türkiye’de cesur, özgüvenli ve girişimci kadınlar engel tanımadan üretime katılıyorlar ve katma değer üretiyorlar. Gelecek nesillere, çocuklarımıza miras olarak bırakma hayali kurduğumuz geleceğin Türkiyesine, kadınıyla erkeğiyle 82 milyon, hep bir arada sırt sırta omuz omuza vererek ulaşabiliriz.

Son 15-20 yılda iş gücüne katılım açısından kadınlarımız önemli bir mesafe kat etti.

Enerji veren bir ruhu var kadınlarımızın. Gerek anne gerek eş olsun… Toplumun her kesiminde her noktasında bu değerli gün vesilesi ile cinsiyet adaletsizliği ile mücadele noktasında farkındalığımızın artmasını isteyerek başlıyorum konuşmama.

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Diğer Yazılarımız